Informatie, advies, verwijzing

Nederland is een land met regels. Voor veel mensen wordt het steeds ingewikkelder daar mee om te gaan. Zij weten niet of moeilijk hun weg te vinden door procedures en instanties en weten daardoor ook niet hun mogelijkheden. Zodoende is er het Spreekuur voor hulpvragen in het Meester Geertshuis op woensdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Dit spreekuur wordt gehouden door de coƶrdinator samen met een deskundige vrijwilliger.

Heeft u vragen waar u zelf niet direct uitkomt, of weet u niet precies bij wie u terecht kunt voor een bepaalde (aan)vraag, of gewoon voor een gesprek, loopt u dan even binnen en we kijken samen wat er mogelijk is. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of per mail: spreekuur@meestergeertshuis.nl.

Hierbij krijgen we ondersteuning van de caritas en de diaconie van de kerken. In de praktijk kan daar ook doorverwijzing of bemiddeling naar instanties of hulpverlening bij horen.

Thema
 • Hulpvragen
 • Ontmoeting
Terug naar overzicht

Andere initiatieven

Actueel

 • Diaconaal Noodfonds gemeente Deventer

  Diaconaal Noodfonds gemeente Deventer

  18-02-2018

  Op 5 maart zetten de kerken in Deventer en het Meester Geertshuis hun handtekening onder het Diaconaal Noodfonds Gemeente Deventer. Hiermee krijgt het noodfonds van het Meester Geertshuis een breed draagvlak. Jan Muntendam vertelt over de hulpvragen ...

  Lees verder
Meer actueel...

Deelnemende kerken en organisaties